Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Noi companii, in premiera la Demo Metal Brasov!

 

In aceasta toamna, pe langa participarile consacrate ale liderilor de piata din industrie, noi companii, mai mari sau mai mici, au ales sa participe in premiera la Demo Metal Brasov. Sa aflam ce ne ofera!

 

Si nu uitati: profitati de toate oportunitatile pe care Demo Metal Brasov le deschide! Participati la intalnirile B2B, organizate de Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania!

Va asteptam la Demo Metal Brasov! Inregistrati-va!

 

AIRO & CO

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Airo & Co, infiintata in 2007, este unul dintre cei mai importanti distribuitori de echipamente pneumatice din Romania. Ofera: cilindri, distribuitoare, FRL, amortizoare de soc, robineti, vane, actuatori, fitinguri, cuple rapide, furtunuri, racorduri. Specialistii companiei vor oferi la Demo Metal Brasov detalii despre intreaga gama de produse.

 

 

ALFA TEST

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Pentru prima data la Demo Metal Brasov, Alfa Test va prezenta 3 roboti colaborativi Universal Robots. Aplicatiile în care vor fi ,,implicați” cei trei roboti sunt de tipul pick-and-place (cu recunoasterea optica a pieselor), pin insertion – inserare pin si simularea unei aplicatii de lipire.

 

COBOTWARE

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Compania specializata in roboti colaborativi, aduce la Demo Metal Brasov 2017, intreaga gama de coboti de la Universal Robots si Kuka. Vizitatorii au ocazia sa vada aplicatiile cobotilor, programarea simpla a acestora si sa discute cu expertii Cobotware prezenti la stand. Firma este un start-up cu capital 100% romanesc care beneficiaza de peste 7 ani de experienta a echipei in domeniul robotilor industriali si eficientizare a proceselor de fabricatie prin automatizare.  

  

 

CRISTAREM TOOLS

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Producator de scule aschietoare din carburi metalice, reascutire si titanizare scule aschietoare pe masini cu CN, tip ANCA FX LINEAR, reconditionarea capetelor de frezat, burghie si cutite de strung care folosesc placute amovibile.

  

 

ELECTRO PLUS COMPANY

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Electro Plus Company este specializata in fabricarea si vanzarea masinilor de debitat CNC cu plasma si oxigaz, ofera service echipamente debitare cu laser si relocari de utilaje complexe, reparatii, modernizari instalatii automate de sudura, precum si proiectarea – executia de utilaje complexe de sudura automata sau debitare plana sau teava. La Demo Metal Brasov vor prezenta vizitatorilor comenzi numerice pentru debitare, automate de sudura si dispozitive de gaurire.

  

 

GLOBAL SOURCE

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Global Source ofera solutii complete pentru echipamente industriale si de laborator. Acopera o gama larga de echipamente, avand posibilitatea de a oferi solutiile cele mai bune pentru diferitele aplicatii si provocari.

Echipamentele acopera multiple arii cum ar fi microscopie, metalografie, masurare, scanare 3D, echipamente de testare climatice, echipamente de masurare, mobilier industrial si de laborator, cat si diferite echipamente customizate.  

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

HIDAROM

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Hidarom ofera din stoc sau la comanda aparatura hidraulica si pneumatica, instrumente de masura a presiunii, debitului si nivelului, furtunuri hidraulice, accesorii, pentru instalatii ce functioneaza in unitati de productie din diverse ramuri industriale: metalurgie, siderurgie, energetica, automotive, constructii de masini, prelucrarea lemnului. De asemenea, ofera servicii complete, de la proiectare pana la executia de instalatii hidraulice, reparatii, PIF, asistenta tehnica, executia de utilaje cu actionare hidraulica pentru diverse procese de productie. Echipa de specialisti garanteaza alegerea solutiei optime pentru actionarea utilajului, si asigura proiectarea si executia instalatiei, precum si modernizarea sau imbunatatirea celei existente.

 

IMI PRECISION ENGINEERING

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Echipamentul ce va fi prezentat la stand reprezinta o expunere simplificata a principalelor grupe de produse pe care le comercializeaza. Circuitul expus, impreuna cu produsele care il compun - cele mai noi dezvoltate, are menirea de a multumi fiecarui client ce viziteaza standul, prin oferirea unui cadou surpriza, de aici si numele aplicatiei: GIVEAWAY MACHINE. In perioada targului, pentru orice comanda ferma IMI PRECISION va acorda un discount de 10 %!  

 

KEEP IT MOBILE DEVELOPMENT

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Activitatea principala a companiei o reprezinta dezvoltarea de solutii software custom folosind tehnologiile mobile. In premiera in Romania, KEEP IT MOBILE va prezenta la Demo Metal Brasov prima solutie de digitalizare a unei fabrici romanesti. Este vorba de prima aplicabilitate a conceptului Industrie 4.0 intr-o fabrica romaneasca. Realizarea este una istorica si reprezinta dovada clara ca Romania poate merge pe un drum foarte bun pe plan international.

 

KITAGAWA

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Participam pentru prima data la Demo Metal. Ne dorim sa interactionam cu clientii din zona si sa promovam sistemele Kitagawa de prindere a pieselor pe masinile-unelte intr-un mod și mai activ decat pana acum. Lumea este orientata catre rezultate, si expertiza tehnica si adaptarea la schimbare sunt factori importanti. Exigenta si rigoarea profesionala japoneza sunt binecunoscute si dorim sa sustinem acest lucru printr-o comunicare eficienta pe intreaga durata a evenimentului Demo Metal Brasov 2017. Kitagawa ofera solutii de prindere pentru orice conditii de prelucrare, indiferent cat de solicitante sunt acestea. Inovatiile noastre, unice in domeniul sistemelor de prindere, dezvoltate de echipe inalt specializate, alaturi de un istoric de excelenta dovedit, arata capacitatea noastra de a raspunde provocarilor din lumea ingineriei. Am ales sa colaboram cu Tehnic Media deoarece apreciem conceptul acestui targ tehnic si locatia in care se desfasoara. Va asteptam la standul nostru cat mai curand.”

 

Roxana TUREAC, Reprezentant Kitagawa in Romania

 

KOVINTRADE ROMANIA

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Kovintrade Romania, societate romano-slovena, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in 2004. Compania pune la dispozitia clientilor urmatoarele tipuri de produse: otel aliat, rotund, patrat si lat, livrat in bare; otel pentru arcuri, otel forjat, otel pentru industria constructiilor de masini si otel rezistent la uzura; otel inox si tabla dinam in colaci si foi; cutite si valturi industrial; perii, discuri, bete abrazive si masini de slefuit; feroaliaje; otel special-otel pentru industria constructiilor de masini si otel forjat, otel calit si revenit, otel arc, otel pentru scule; bare din aliaje de cupru.  

 

KUKA ROBOTICS CS

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

In calitate de pionier in robotica si tehnologie de automatizare, KUKA Robotics este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme robotizate la nivel mondial. KUKA ofera o gama larga si unica de roboti industriali si sisteme robotizate, acoperind toate categoriile comune de sarcina utila si tipuri de roboti. Cabinetele de control personalizate si gama de software-uri pentru o varietate de scenarii intregesc portofoliul de produse KUKA. KUKA ofera o gama larga de servicii, inclusiv de planificare, start-up si mentenanta, pentru a-si ajuta clientii sa faca uz de intregul potential al produselor KUKA.

 

LABORATOR DINAMIC

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Laborator Dinamic vinde, instaleaza, calibreaza si asigura service pentru: aparatura si instrumentar pentru stiinta si ingineria materialelor. Echipamente: spectrometre XRF portabile si benchtop (SkyRay Instrument), spectrometre Raman portabile, cuptoare de laborator si industriale cu incalzire cu rezistenta, cu microunde sau cu inductie, (Linn High Therm, Germania), microscoape acustice de baleiaj (SAM) pentru control industrial US NDT (OKOS, SUA), masini universale de incercari mecanice cu control automat (TE).  

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
PARTENERI
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
CU SPRIJINUL
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
NEWSLETTERE PRECEDENTE

Intalniri B2B la Demo Metal Brasov 2017!

Vino la Demo Metal Brasov 2017! Premiere si oferte speciale!

Va asteptam la o editie speciala Demo Metal Brasov!

 

http://demometal.ro
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.