Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Pregateste-ti vizita la DEMO METAL VEST! MERITA!

Companii care participa la DEMO METAL inca de la prima editie, mari branduri care vin in premiera la eveniment, parteneri care stiu ca industria din vestul Romaniei, si nu numai, are nevoie de un eveniment pe masura potentialului industrial al zonei, universitati care isi doresc sa aduca mai aproape de studenti tehnologiile si echipamentele ce le pot intari convingerea ca ,,a fi inginer e cool”, toti se pregatesc pentru DEMO METAL VEST 2017.


Inovatii, premiere in Romania, echipamente speciale, ultimele tehnologii - le gasesti la DEMO METAL VEST intre 24-27 mai, la Expo Arad!


Nu rata oportunitati! Pregateste-ti vizita! MERITA!

 

Elif OZKAN, Director General RO-MEGA TRADE

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

„Demo Metal s-a dezvoltat si a evoluat in fiecare an mai bine. Noi insine am luat parte la aceasta dezvoltare, fiind in fiecare an alaturi de conceptul si organizatorii Demo Metal. Cu atat mai mult, anul acesta, cand implinim 15 ani, dorim sa facem parte din provocarea Demo Metal Vest si speram ca noua locatie sa aduca mai multe oportunitati, proiecte, comenzi, parteneri.

Dorim sa sarbatorim alaturi de voi cei 15 ani de proiecte, succese, vise, parteneriate si de aceea pregatim o multime de promotii aniversare, reduceri spectaculoase, solutii de finantare dar si noi solutii tehnologice. Un obiectiv constant al companiei noastre este extinderea gamei de produse comercializate de Ro-Mega Trade, din dorinta de a oferi clientilor nostri mai multe solutii industriale. Noile parteneriate de anul acesta pe care le vom prezenta la Demo Metal Vest vin in completarea solutiilor pe care le avem deja si au pornit ca urmare a cererii din piata pentru vanzarea si service-ul acestor echipamente.

La Demo Metal Vest ne propunem sa expunem cele mai noi produse, echipamentele tehnologice lansate recent de partenerii nostri, cu cele mai noi tehnologii. Asteptam de la Demo Metal toata implicarea necesara si mai ales mobilizarea unui numar considerabil de clienti si potentiali clienti.”

 

Attila Bagdi, Marketing Specialist FANUC HUNGARY KFT

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Arad se afla intr-una dintre cele mai industrializate regiuni ale Romaniei, axata in mod special pe industria auto, prelucrarea metalelor si a maselor plastice, unde automatizarea este esentiala pentru eficienta productiei. Astfel, scopul principal al companiei FANUC este acela de a arata firmelor locale puterea solutiilor japoneze de automatizare a fabricatiei, dedicate acestor industrii. La Demo Metal Vest, FANUC are ca tinta sa prezinte clientilor sai capabilitatile centrelor de prelucrare verticale, ale masinilor de prelucrare prin electroeroziune, ale robotilor industriali, ale robotilor colaborativi si ale echipamentelor de comanda CNC, care reprezinta mandria portofoliului nostru de solutii de automatizari industriale. Demonstratiile vor include operatii live de prelucrare a metalelor dure, in 5 axe, prima prezenta in Romania a robotilor colaborativi FANUC, exemplificarea preciziei de prelucrare EDM si multe altele, extrem de interesante pentru industriile mentionate mai sus.”

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Emeric SIMON, Director General ABICOR BINZEL ROMANIA

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Decizia de participare la Demo Metal Vest a venit firesc, observand dezvoltarea industriala de exceptie a zonei vestice a tarii. A contat evident profesionalismul si experienta dovedita a organizatorilor, Tehnic Media, aspecte ce ne dau convingerea ca vom avea posibilitatea sa ne prezentam produsele si serviciile la standarde corespunzatoare.

 La aceasta editie, prima la care participam de altfel, venim in intampinarea vizitatorilor si clientilor nostri cu un stand pe masura pozitiei noastre de lider de piata in ce priveste pistoletele, perifericele pentru echipamentele de sudare manuala sau robotizata, MIG/MAG, WIG si Plasma, si nu numai.

 

La ABICOR BINZEL suntem preocupati in permanenta de implementarea solutiilor tehnice de avangarda cu efecte cuantificabile nu doar in ce priveste costurile de exploatare a echipamentelor, ci si in aspecte ce tin de ergonomie, securitatea si sanatatea in munca sau protectia mediului.


Vor fi expuse produse de top, printre care amintim:
- Pistolete MIG/MAG: MB EVO PRO si ABIMIG AT LW, ambele echipate cu renumita tehnologie ,,low-weight" ce permite o reducere a greutatii cu pana la 50% fata de versiunile uzual existente pe piata;
- FES 200 W3: sistem de exhaustare certificat W3 (otel inoxidabil) si pistolete seria RAB GRIP LW, cu grad de filtrare 99,99%;
- ABIDRIVE V2: alimentare cu sarma rece cu pistolete din seria ABITIG;
- solutii complete pentru sudarea robotizata: surse de curent iROB, impreuna cu puternicele pistolete ABIROB si senzorul laser de urmarire a rostului TH6D;
- EWR - sistemul revolutionar de economisire si monitorizare a gazului la sudare: pana la 60% economie si reducerea drastica a amprentei CO2 asupra mediului;
- SOLDAMATIC- tehnologie de instruire a sudorilor cu realitate virtuala augmentata.

 

Avand in vedere locatia si conditiile de participare deosebite avem incredere ca vizitatorii standului nostru, clienti sau deja parteneri, vor avea posibilitatea sa intre in contact direct cu noile tehnologii si solutii tehnice propuse de ABICOR BINZEL.”

 

Ramona ROSCA, General Manager ALLMETECH TOOLS&MACHINES

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Avand in vedere succesul obtinut la Demo Metal Brasov, participam si la Demo Metal Arad si ne asteptam ca acest nou eveniment marca Tehnic Media sa fie de asemenea un eveniment interesant si valoros, cu atat mai mult cu cat este localizat in vestul tarii, una dintre cele mai industrializate zone ale Romaniei.
De la aceasta prima editie ne asteptam sa intalnim companii care fac prelucrari mecanice si carora le putem aduce valoare prin serviciile noastre profesionale.

Masina-unealta CNC prezenta in standul nostru, EMCOTURN E45 MY, este un centru de strunjire si frezare complet dotat, gata sa inceapa productia. Se adreseaza companiilor din industria prelucrarilor mecanice cu productie de serie sau unicat. De altfel, acest utilaj are o multime de aspecte noi si interesante: axa Y, lungimea de prelucrare maxima de 520mm, diametru de prelucrare maxim de 430mm, performanta inalta in prelucrare datorata sculelor antrenate la o putere de 4KW. Mai mult, masina are program conversational de ultima generatie, ShopTurn Siemens, foarte util in realizarea rapida a pieselor unicat.”
 

 

Teodor HAS, Director General HNP

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,HNP, in calitate de companie integratoare de solutii complete pentru prelucrarile prin aschiere, saluta initiativa Demo Metal Vest de a crea in zona de Vest a tarii un nou prilej de dialog in randul comunitatii profesionistilor din domeniul nostru, al prelucrarilor metalice!

Demo Metal Vest ofera specialistilor participanti in calitate de expozanti, atat posibilitatea de a-si prezenta oferta de produse si servicii, cat si extinderea retelei de contacte si potentiali noi parteneri.

Invitam vizitatorii si expozantii la standul HNP (pavilionul B, standul 10) unde, impreuna cu furnizorii nostri de renume vom prezenta noutati din domeniu, produse si servicii exceptionale.

Pentru vizitatorii expozitiei vom realiza la standul nostru demonstratii cu masina de filetat ROSCAMAT TIGER VHE, un echipament performant, care realizeaza cu efort minim si productivitate mare, prelucrari pentru piesele voluminoase ce nu pot fi operate pe centrele de prelucrare.

La standul HNP, partenerul nostru Walter va prezenta noua generatie de scule pentru frezare BLAXX, de inalta performanta, care garanteaza un nivel de productivitate fara precedent, durabilitate si parametri de aschiere mari.

Vom prezenta gama de mandrine de filetare Greenchuck, brevetata la nivel international de S.C.M., gama care beneficiaza de o tehnologie ecologica (pe baza de ulei biodegradabil), cu durata de viata mare si cu costuri de operare reduse.
O alta atractie a standului nostru va fi ,,pachetul” pentru debitare, compus din benzile de debitat de inalta performanta Eberle si masinile de debitat Jespa si Carif.

Pentru brand-urile expuse, HNP va oferi discount-uri suplimentare la toate contractele incheiate pe perioada expozitiei, precum si pe tot parcursul lunii iunie, 2017.

Va invitam la standul HNP!”

 

Mihaela COTIRGASANU, General Manager KNUTH ROMANIA

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Vedem in Demo Metal Vest o oportunitate de a intalni partenerii cu care colaboram, precum si noi companii din zona de vest a tarii. Avand un portofoliu de produse variat, suntem si vom reusi sa devenim un partener valoros de dialog pentru multe dintre companiile din domeniul prelucrarilor mecanice. Noutatea pe care o aducem la targ este echipamentul Servomill 1000, in care echipa Knuth Romania este implicata in procesul de productie. Acest utilaj face parte dintr-o noua generatie de masini de frezat, care usureaza procesul de frezare conventionala, crescandu-i in acelasi timp precizia si eficienta. De asemenea, se remarca si prin cel mai bun raport calitate-pret.”

 

Adrian ALEXE, Sales Manager CENIT

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Inca de la prima editie Demo Metal am fost incantati sa participam in calitate de expozant pentru ca am crezut in necesitatea acestui eveniment.

Fiind unul dintre cei mai importanti parteneri Dassault Systèmes la nivel global, avem in portofoliu solutii software integrate pentru modelare 3D (CATIA), programare offline (DELMIA / FASTSUITE) si managementul proiectelor si a documentatiei tehnice (ENOVIA). Platforma 3DEXPERIENCE® care integreaza toate brand-urile cunoscute ale producatorului Dassault Systèmes, precum CATIA, DELMIA, ENOVIA si solutiile complementare CENIT sunt unelte strategice pentru transformarea digitala a unei companii, in conformitate cu conceptul Industrie 4.0.

La standul CENIT vizitatorii pot testa noua platforma 3DEXPERIENCE® CLOUD, care faciliteaza accesul la informatia necesara in timp real, interconectand in mod facil si inteligent diverse departamente ale companiilor, de la marketing si vanzari pana la proiectare si productie.

De asemenea, vor fi demonstratii live ale solutiilor pentru programarea offline a centrelor cu comanda numerica, precum si simularea celulelor robotizate.”


 

Zsolt GODRA, Director Executiv COLOR METAL s.r.l.

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Salutam decizia organizatorilor pentru organizarea si in vestul tarii a unui eveniment atat de important pentru industria de prelucrare a metalului. Acest fapt demonstreaza o apropiere de piata. Color Metal are o abordare similara, dorim sa fim prezenti pe acele segmente de piata unde se observa o dezvoltare a activitatii industriale. Prin cele 3 centre logistice ale companiei: Bucuresti, Timisoara si Odorheiu Secuiesc acoperim eficient piata din Romania asigurand tuturor clientilor nostri un serviciu door-to-door delivery de calitate.

Centrul logistic din Timisoara vine in intampinarea nevoii in crestere de materiale ale firmelor industriale din vestul tarii, asigurand o distributie operativa si catre pietele de export Serbia si Ungaria.

 

Colaboram cu un numar important de clienti in zonele dezvoltate industrial din vestul si centrul tarii. Astfel de evenimente sudeaza relatii existente si creeaza relatii noi. Din aceasta comunicare directa se creeaza productivitate si calitate mai buna pentru produsele finite executate. Pentru executia unui produs bun trebuie ca toate companiile implicate in realizarea acelui produs sa poata da randament maxim intr-un termen limitat. Acest lucru se poate face doar cu o comunicare si o relatie stransa intre partenerii care lucreaza intr-un astfel de proiect. Deci putem afirma ca la acest eveniment dorim sa ne apropiem mai mult de clientii existenti din zona de vest si centru, respectiv sa punem baza unor viitoare colaborari cu noi clienti.

 

La Demo Metal Vest, vizitatorii vor putea vedea la standul Color Metal mostre ale materialelor pe care le ofera compania: table groase (placi) laminate si turnate, bare din cupru, bare alama, bare si tevi de bronz.”

 

Endre KRISTOF, Director KIMET SRL

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Scopul nostru este sa ne facem cunoscuti pe piata romaneasca prin oferirea unor produse si servicii de cea mai mare calitate.

Speram ca targul sa atraga multi specialisti in domeniu, Arad fiind intr-o zona foarte bine dezvoltata din punct de vedere industrial.

La standul nostru vom expune produse de cea mai noua tehnologie, cum ar fi masini 3D multisenzor pentru masurarea in serii mari a pieselor cu forme geometrice complexe, spectrometre cu laser pentru determinarea compozitiei aliajelor si dorim ca vizitatorii sa se convinga de performantele acestora prin efectuarea unor demonstratii personalizate.”

 

Corneliu ARDELEAN, Sales Assistent F.lli Vergnano S.r.l.

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Participam la Demo Metal Vest cu scopul de a promova pe piata din Romania companiile noastre, Vergnano si Vebro, fiind prezenti pentru prima data la eveniment.


La standul companiei, vom prezenta tarozi, freze melc, freze modul, brose, precum si ultimele acoperiri ale acestora: pentru tarozi, acoperirea V-MAXX, pentru freze melc, acoperirea ALTENSA. Toate produsele noastre sunt utilizate in industria auto, aeronautica, eoliene etc.”

 

Marius ALECU, Business Development Manager TrafilCzech

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

,,Firma TrafilCzech parte a Grupului Lucefin va invita la Demo Metal Vest in perioada 24-27 Mai, unul dintre principalele evenimente dedicate industriei din Romania, si nu numai.

Suntem unul dintre cei mai mari producatori specializati de Bright Steel din Europa si vom avea deosebita placere sa va prezentam in detaliu produsele noastre: bare trase din otel, bare cojit-indreptate si bare rectificate din otel carbon, otel aliat, otel inoxidabil profil rotund, patrat, hexagon, lat.

De asemenea, vom avea ocazia sa detaliem specificatiile tehnice, consideram importante pentru derularea proiectelor dvs.

Deservim producatori din industria constructiilor de masini, utilaje, auto, prelucrarilor mecanice, etc.

Nu ratati Demo Metal Vest 2017!"


 

Dorinel IAZU, General Manager Patrascu & Gane Engineering Company

,,Patrascu & Gane Engineering Company SRL, in calitatea sa de furnizor de produse, echipamente si tehnologii destinate industriei constructiilor de masini, se prezinta si la editia Demo Metal Vest cu gama consacrata de produse, care se adreseaza sectorului constructiilor de masini. Pe de alta parte, ne dorim o consolidare si o consacrare a acestui eveniment prin participarea cat mai larga, atat a expozantilor cat si a vizitatorilor.

Va invitam la standul nostru pentru a viziona produsele si pentru a va prezenta proiectele pe care le putem aborda impreuna, prin prisma experientei noastre si a furnizorilor nostri.”

www.demometal.ro/vest/

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.