Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Companii dinamice, mai mari sau mai mici, va asteapta la

DEMO METAL VEST!

 

Firmele participante se pregatesc deja pentru intalnirea cu profesionistii implicati in industria prelucrarii metalului. Cu noi echipamente si tehnologii, specialistii companiilor expozante va asteapta cu toata disponibilitatea pentru a va prezenta informatii complete despre produsele si serviciile oferite.


Pregatiti-va vizita la DEMO METAL VEST! MERITA!

Inregistrati-va ca vizitator si urmeaza sa primiti codul QR de acces.

Lista completa a companiilor expozante, o gasiti aici.  

Raul OLESCH, Managing Director OLSTRAL

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Este al doilea an cand participam la Demo Metal. Din primul an am remarcat un targ foarte bine organizat si am luat decizia sa participam din nou.

 

Suntem singura companie din Romania care participa anual la cele mai importante targuri organizate in Europa: EMO-2017 Germania, GrindTEC-2018 Germania, AMB-2018 Germania, Moulding-Expo 2017 Germania.  Suntem in permanenta conectati cu cele mai noi tehnologii.

 

Din experienta acumulata de la targurile externe, putem spune faptul ca Demo Metal are o structura de organizare buna si cu siguranta in urmatorii ani poate ajunge o referinta in piata Est Europeana.

OLSTRAL impreuna cu TECNO.team formeaza cel mai mare grup de distribuitori de masini-unelte prezent in Romania cu puncte de lucru in 7 tari.

 

Ne dorim sa impartasim know-how-ul grupului acumulat in peste 25 de ani si sa ajutam firmele din Romania sa isi dezvolte productia si nivelul calitativ. 

 

 

Marius BREAZ, Director MB TRADING

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

DEMO METAL VEST 2017 reprezinta pentru noi o sansa in plus pentru a fi mai aproape de clientii nostri vechi si noi, de a face mai accesibile tehnologiile si masinile noastre de curatat, debavurat si finisat piese. Domenii in care, cu competenta si tenacitate, oferim de 10 ani in Romania un pachet complet de servicii.

 

Noutatile noastre la aceasta editie se refera la completarea domeniului debavurarii prin vibrofinisare sau sablare cu tehnologii moderne: debavurarea termica TEM, electrochimica ECM, prin presiune inalta sau Pinflow, reprezentand si in acest domeniu exclusiv firme germane de varf. Automatizarea proceselor de productie sau verificarea nedistructiva a pieselor de siguranta prin metoda masurarii rezonantei proprii, QUASAR, extind incepand de anul trecut oferta MB TRADING.

 

La standul nostru, pe langa masinile de curatat expuse, ELMA si RENDER, va oferim si o demonstratie a metodei MAFAC de curatare a pieselor.

 

Nu in ultimul rand apreciem initiativa organizatorilor de a amplasa acest eveniment intr-o zona de mare efervescenta industriala.

  

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Anca MACESEANU, Sales Manager DIAMET

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Suntem nerabdatori sa participam la Demo Metal Vest, avand in vedere ca va avea loc intr-o zona puternic industrializata. Este cea de-a doua participare la un astfel de eveniment si suntem increzatori in succesul acestei aparitii. Suntem prezenti de cativa ani in zona de Vest, aducand anual noi solutii si imbunatatiri pentru proiectele industriale. Astfel, putem afirma ca la acest eveniment dorim sa ne apropiem mai mult de clientii existenti, respectiv sa punem baza unor viitoare colaborari cu noi clienti, comunicarea reprezentand elementul de baza in activitatea noastra.

 

La Demo Metal Vest, vizitatorii vor putea vedea la standul DIAMET (Pavilion B, Stand 13b) mostre ale materialelor pe care le ofera:
• Materiale de frezare: portscule; freze cu placute (avans rapid, interpolare, de fata, de canal, de copiere); freze din carbura Monobloc;
• Materiale de gaurire: burghie din carbura;
• Materiale de filetare: tarozi de masina, tarozi de mana;
• Materiale de debitare: panze de debitat;
• Materiale de strunjire: cutite de strung cu placute.

Va asteptam la standul DIAMET!


PARTENERI
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
CU SPRIJINUL
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
NEWSLETTERE PRECEDENTE

Pregateste-ti vizita la DEMO METAL VEST! MERITA!

DEMO METAL VEST 2017 - SOLD OUT! De-acum pregatim surprizele pentru vizitatori…

 

www.demometal.ro/vest/
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.