Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Lansari pe piata romaneasca, la DEMO METAL VEST!
Pregateste-ti vizita! MERITA!

Asemenea targurilor din strainatate dar la o scara mai mica, in Romania, DEMO METAL este evenimentul consacrat pentru care se ,,pastreaza” toate noutatile pentru a fi lansate pe piata.

 

In aceasta primavara, DEMO METAL VEST va fi rampa de lansare pentru noi branduri, noi echipamente si tehnologii, prezentate in premiera in Romania, la Expo Arad, intre 24-27 mai.

 

De asemenea, respectand conceptul DEMO al evenimentului, veti putea participa la demonstratii live care vor dovedi avantajele noutatilor prezentate.


Nu ratati Demo Metal Vest! Inregistrati-va ca vizitatori!

 

RO-MEGA TRADE lanseaza noi furnizori si echipamente la DEMO METAL VEST!

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

RO-MEGA TRADE va prezenta noii furnizori, pe care, incepand din acest an, compania ii va reprezenta pe piata din Romania.

Innovmetric, Canada – cu solutii software pentru piata de metrologie 3D
Optical Gaging Products – OGP, USA – cu masini de masurat optice

 

Noile echipamente ce urmeaza a fi prezentate la Demo Metal Vest sunt:
MASINA DE MASURAT OPTICA de ultima generatie de la OGP, SmartScope Flash CNC 200 – o masina compacta, full automata......

 

FANUC isi prezinta robotii colaborativi, in premiera in Romania, la DEMO METAL VEST

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

In ultimii 60 de ani, FANUC s-a aflat in fruntea inovatiei, impingand permanent limitele automatizarii, pentru cresterea productivitatii si reducerea costurilor intr-o gama larga de domenii ale industriei.

 

Oferind o fiabilitate de 99,9%, cu o abordare centrata pe client, service de clasa mondiala si solutii infinite pentru roboti industriali, sistemele CNC si utilajele specializate pentru taiere prin electroeroziune cu fir EDM, injectie mase plastice, frezare si gaurire, suntem aici pentru a va ajuta sa obtineti beneficii maxime de la automatizarea dumneavoastra.

 

FANUC este singura companie din sectorul sau care proiecteaza si fabrica fiecare componenta principala in parte, atat hardware, cat si software, la nivel intern.....

 

BOSCH REXROTH aduce la DEMO METAL VEST noutati prezentate la Hannover Messe 2017

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Bosch Rexroth – lider al noii revolutii industriale si furnizor de top in automatizari. Cu un portofoliu impresionant in automatizari si experienta vasta in productie, Bosch Rexroth furnizeaza hidraulica, transmisii mecanice, comenzi si actionari electrice, tehnica liniara si de montaj dintr-o singura sursa.

 

Revolutia Industriala 4.0 este o realitate, iar conexiunea dintre oameni, procese si produse faciliteaza un proces de productie mai rapid, mai flexibil si mai eficient.
Echipa Bosch Rexroth va asteapta la standul de la Demo Metal Vest pentru a va prezenta cele mai recente inovatii:
Active Cockpit este parte a gamei de produse, software-uri si solutii industriale 4.0 prin care datele sunt colectate, filtrate si vizualizate continuu, permitand operatorilor sa actioneze prompt in functie de schimbarile ce intervin in procesul de productie.....

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

TEXIMP INTERNATIONAL la DEMO METAL VEST 2017!

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Teximp International, dealer autorizat in Romania pentru renumite companii constructoare de masini-unelte CNC din lume: Haas Automation, Matsuura, Nakamura-Tome, Tornos, va prezenta la DEMO METAL VEST doua centre de prelucrare verticale si un strung cu alimentare din bara Haas, respectiv un strung multi-tasking Nakamura-Tome.

VF-2SS de la Haas este un Centru de Prelucrare Vertical de mare viteza (Super Speed) din clasa mica-medie care asigura o productivitate ridicata in prelucrare datorita arborelui in-line cu o turatie de 12.000 rot/min, putere 22.4 kW cu un cuplu de 122 N.m, a magaziei de scule laterala super-rapida cu brat pentru 24+1 scule si a avansurilor rapide de 35.6 m/min.....

 

HOFFMANN GROUP – Solutii si servicii inovatoare la DEMO METAL VEST

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Prezent pentru prima data la Demo Metal, HOFFMANN GROUP, liderul european in sisteme de parteneriat pentru scule de calitate, va prezenta la Demo Metal Vest produse si servicii inovatoare, din toate domeniile, dezvoltate dupa necesitatile clientilor.

 

Pentru a va conecta la viteza sunteti asteptati sa va convingeti de performanta noului GARANT MasterSteel SPEED, care cu cele doua taisuri ale sale obtine viteze de aschiere extrem de ridicate.

La standul Hoffmann Group va mai asteapta produse noi din domeniul aschierii, precum GARANT MasterSteel Pickpocket. Acesta combina puterea si varietatea de aplicatii. Ca Joker pentru toate problemele, puncteaza la disciplinele frezare, prelucrare inclinata si chiar gaurire cu performante remarcabile.....

 

TOP METROLOGY, demonstratii live si oferte speciale la DEMO METAL VEST

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Incepand cu acest an, TOP METROLOGY reprezinta pe piata romaneasca noi companii:

KAMIOKA – centre de prelucrat vertical si orizontal în 3,4,5 axe
VEA – sisteme video de inspectie vizuala si de masura
– Taylor Hobson – instrumente pentru analiza suprafetelor si abateri de forma
IT Concepts – video endoscoape portabile si fixe, boroscoape
Metrios – sisteme video de inspectie 2D

TOP METROLOGY va asteapta la Demo Metal Vest cu informatii despre noile branduri reprezentate si cu demonstratii LIVE pe toate echipamentele prezente la stand:

Brat Nikon MCAx 2.5 cu scanner laser Nikon MMDx 100....

 

INNO ROBOTICS prezinta o celula de sudare la DEMO METAL VEST

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

INNO ROBOTICS satisface cele mai variate si specifice nevoi de automatizare in domeniul productiei prin comercializarea si instalarea de echipamente industriale, oferind servicii complete la standarde europene, respectiv: consultanta, proiectare, comercializare, punere in functiune, servicii post-vanzare si post garantie fiind in pas cu tehnologia de ultima ora.

 

Se pot realiza solutii complet automatizate cu roboti industriali pentru diverse procese din productie: incarcarea/descarcarea pieselor din masinile de injectie mase plastice, CNC-uri sau prese, prelucrarea prin aschiere a materialelor nemetalice si metalice, precum si gravarea acestora, asamblarea pieselor din industria electronica, aplicatii de manipulare, sortare si transferul materiilor prime si a materialelor procesate, sudare cu arc electric, sudare in puncte, vopsire sau lacuire....

 

HEXAGON MANUFACTURING INTELLIGENCE ROMANIA, demonstratii live la DEMO METAL VEST

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Compania HEXAGON MANUFACTURING INTELLIGENCE ROMANIA va asteapta la stand cu demonstratii live pe o serie de echipamente, prezentate mai jos:
CMM Leitz Reference XI cu senzor de scanare continua si senzor non-contact HP-O. Noua tehnologie optica HP-O faciliteaza marirea capacitatii de masurare pe sistemul Hexagon – Leitz PMM-C ultra-precis. Senzorii optici utilizati in acest proces au un diametru de doar 3 mm. Acestia pot fi inlocuiti automat in timpul unei rutine de masurare si nu necesita lumina ambientala speciala....

 

ABICOR BINZEL ROMANIA, demonstratii cu produse si solutii tehnice de avandgarda la DEMO METAL VEST

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

ABICOR BINZEL ROMANIA este filiala din Romania a grupului german ABICOR BINZEL®, lider mondial în domeniul proiectarii si productiei pistoletelor si perifericelor pentru sudare manuală, mecanizata sau robotizata, MIG/MAG, WIG sau Plasma.

 

Vizitatorii vor putea intra in contact direct si participa la demonstratii cu produse si solutii tehnice de avangarda, printre care:
Pistolete MIG/MAG seriile MB EVO PRO si ABIMIG AT LW, ambele echipate cu tehnologia ,,low-weight” ce permite reducerea greutatii cu pana la 50% fata de versiunile uzual existente pe piata, aspect ce permite cresterea productivitatii si imbunatatirea substantiala a ergonomiei.....

 

COBOTEC ENGINEERING, noutati si promotii LA DEMO METAL VEST

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

Compania COBOTEC ENGINEERING ii invita pe vizitatorii Demo Metal Vest la standul sau din cadrul evenimentului, pentru a le prezenta noutati tehnologice in materie de procesare a metalelor alaturi de numeroase surprize pregatite special de expertii Cobotec.

 

Pe toata perioada evenimentului se vor face demonstratii interactive cu masina de presetat scule EZset IC1 cu image controller, masina ce va putea fi achizitionata cu un discount special, valabil în intervalul de desfasurare a targului.

Totodata veti descoperi numeroase inovatii in materie de tehnologii de prelucrare a metalelor, scule aschietoare, scule de mana, tehnica de masurare, tehnica de fixare, mobilier industrial si multe alte produse necesare activitatii de productie, prezentate de catre cei mai buni producatori in domeniu.....


PARTENERI
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
CU SPRIJINUL
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
NEWSLETTERE PRECEDENTE

Companii dinamice, mai mari sau mai mici, va asteapta la DEMO METAL VEST!

Pregateste-ti vizita la DEMO METAL VEST! MERITA!

DEMO METAL VEST 2017 - SOLD OUT! De-acum pregatim surprizele pentru vizitatori…

www.demometal.ro/vest/
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.