Click pentru a vizualiza in browser
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.

 

Demo Metal Vest - evenimentul surpriza al anului, un succes de la prima editie

In perioada 24-27 mai, s-a desfasurat la Expo Arad prima editie Demo Metal Vest, evenimentul-surpriza al anului 2017. Cu 96 de companii participante, pe o suprafata de 4500 mp, Demo Metal Vest s-a dovedit a fi evenimentul cu cea mai mare concentratie de tehnologie pe metru patrat.


Cei peste 2000 de vizitatori (2069, mai exact), proveniti din 543 de companii au reprezentat un record de participare la o prima editie a unui eveniment (in 2012, prima editie Demo Metal Bucuresti a inregistrat 1100 de vizitatori, iar in 2015, prima editie Demo Metal Brasov a inregistrat 1800 de vizitatori).


Deschiderea evenimentului in afara granitelor tarii a fost confirmata prin participarea vizitatorilor din sase tari: Cehia, Ungaria, Serbia, Slovenia, Olanda si Germania. Din Romania, vizitatorii au venit din 65 de localitati, din care amintim: Galati, Constanta, Bucuresti, Brasov, Scornicesti, Craiova, Sfantu Gheorghe, Suceava, Baia Mare, Bistrita, Cluj, Alba si bineinteles Arad, Timisoara, Hunedoara, etc.


Mai multe despre eveniment puteti afla din filmuletele zilnice, din fotografii si din declaratiile participantilor.


Demo Metal Vest s-a incheiat: urmeaza Demo Metal Brasov, intre 25-28 octombrie!


Si pana atunci, va fi prima editie Demo Plast Vest, un ALTFEL de eveniment dedicat specialistilor din industria de prelucrare a maselor plastice, cauciucului si materialelor compozite. Un eveniment cu un suflu nou, construit cu aceeasi dedicatie pe care o regasiti de peste 15 ani in T&T si de 6 ani in Demo Metal.


Va asteptam la Demo Plast Vest, intre 21-24 iunie 2017, tot la Expo Arad!

Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
PARTENERI
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
CU SPRIJINUL
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.
NEWSLETTERE PRECEDENTE

Surprize speciale pentru vizitatorii DEMO METAL VEST 2017

Vino la DEMO METAL VEST! MERITA!

 

Lansari pe piata romaneasca, la DEMO METAL VEST! Pregateste-ti vizita! MERITA!

 

Companii dinamice, mai mari sau mai mici, va asteapta la DEMO METAL VEST!

 

Pregateste-ti vizita la DEMO METAL VEST! MERITA!

DEMO METAL VEST 2017 - SOLD OUT! De-acum pregatim surprizele pentru vizitatori…

www.demometal.ro/vest/
Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  Va rugam sa permiteti afisarea imaginilor.  

Acest mesaj va este transmis de TEHNIC MEDIA, editorul revistei T&T-Tehnica si Tehnologie. El nu poate fi catalogat drept SPAM, deoarece contine datele de contact ale expeditorului si metoda de dezabonare, nu va implica financiar si are scop de informare.

Adresa dumneavoastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti cititorul nostru, ne-ati oferit datele de contact la unul din evenimentele de specialitate la care ati participat, a fost gasita pe un site public sau a fost publicata intr-unul din ghidurile de afaceri existente in Romania.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter in viitor, va rugam sa folositi linkul de dezabonare.