Daca nu se poate vizualiza corect, click pentru a vedea online
header_ro_web

Demo Metal 2015
20-23 mai, Hala Expo Roman Brasov
,,Traditia intalneste Inovatia”

Dragi colegi,

Editia de anul acesta a Demo Metal va avea loc in inima tarii, intre 20 - 23 mai, intr-un spatiu cu traditie de peste 60 de ani in industria romaneasca. Hala Expo Roman Brasov, locul de intalnire pentru marii jucători de pe piata industriei de prelucrare a metalelor la cea de-a patra editie a Demo Metal, a devenit neincapatoare pentru companiile care isi doresc sa participe, precum si pentru toate evenimentele care se anunta a avea loc.

La cea de-a patra editie Demo Metal, parteneriatul dintre ACAROM - Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania si revista T&T - Tehnica si Tehnologie, care a pornit de la un scop comun - dezvoltarea mediului de afaceri din industrie, s-a concretizat intr-o prima actiune comuna prin implicarea Asociatiei in Forumul ce se va desfasura in cadrul evenimentului. Mai mult, ne onoreaza faptul ca ACAROM, asociatie care reuneste 144 de societati comerciale, a ales ca Demo Metal sa fie gazda Adunarii Generale. Aceasta va avea loc miercuri 20 mai - ziua dedicata industriei auto.

constantin_stroe.jpg ,,Cunosc de mult revista T&T - Tehnica si Tehnologie si, in timp, am primit referinte foarte bune de la membrii Asociatiei despre calitatea ridicata si utilitatea acestei publicatii. Apreciem implicarea activa a revistei in proiecte ce au ca obiectiv dezvoltarea competitivitatii companiilor din industrie, acesta fiind si unul dintre obiectivele parteneriatului nostru”, a declarat Constantin Stroe, Presedintele ACAROM, Vicepresedintele Dacia si Renault Technologie Roumanie.

De asemenea, suntem onorati sa avem alaturi in calitate de parteneri AHK Romania - Camera de Comert si Industrie Romano-Germana si Business France Romania, care vor participa la dezbaterile ce vor avea loc în cadrul Forumului, pe data de 21 mai.

Demo Metal Brasov 2015 se va desfasura in doua pavilioane, insumand 3800 metri patrati. Acest spatiu ne va permite sa oferim un cadru de desfasurare pe masura expozantilor nostri si totodata este o oportunitate pentru cei care nu s-au inregistrat pana acum.

Lansam asadar o invitatie catre colegii din industria de prelucrare a metalelor de a veni in randul celor care vor aduce impreuna traditia si inovatia. Timp de patru zile, Brasovul va fi gazda unui eveniment care scoate la rampa industria romaneasca.

Va asteptam cu drag,

Echipa Demo Metal

Newsletterele Demo Metal 2015

Demo Metal Newsletter - Nr. 1

Demo Metal Newsletter - Nr. 2

Demo Metal Newsletter - Nr. 3

 
dm2012 dm2013 dm2014
 
 
+40-753.317.247 [email protected] www.demometal.ro
 
5_sigle_demometal2015